Sandra Bullockin tähdittämä Netflix-jättihitti Bird Box saa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sandra Bullockin tähdittämä Bird Box nousi suoratoistopalvelu Netflixin jättihitiksi joulukuussa 2018. Nyt jännityselokuvan on paljastettu saavan jatkoa.

Bird Box perustuu Josh Malermanin samannimiseen kirjaan, jonka jatko-osa Malorie ilmestyy Yhdysvalloissa myöhemmin heinäkuussa. Uuden kirjan tapahtumat sijoittuvat aikaan 12 vuotta Bird Boxin tapahtumien jälkeen. Malerman kertoi Inverse-sivustolle Malorien elokuvaversion olevan jo työn alla.

– En voi paljastaa paljoa. Voin kuitenkin kertoa elokuvan olevan tuotannossa. Joskus tämä kaikki salamyöhkäisyys on outoa mutta olen mukana, Malerman kuvaili.

Bird Box -elokuvassa joukko ihmisiä yritti selvitä silmät sidottuina tuhon jälkeisessä maailmassa, vältellen ihmiset hulluksi pelkällä ulkoisella olemuksellaan tekeviä olentoja. Elokuva synnytti viraalihaasteen, jossa osallistujat yrittivät selvitä erilaisista askareista silmät peitettyinä.