Gigi Hadid paljasti muotonsa – liian suuret peitettäväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid odottaa 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoistaan. Hadid on vahvistanut tiedon raskaudesta, mutta toistaiseksi hän ei ole halunnut julkaista yhtäkään kuvaa pyöristyneestä vatsasta.

Nyt Gigi Hadid piti seuraajilleen Instagram-liven, jossa hän esitteli ensimmäistä kertaa vatsansa. Nainen avasi paitansa napit ja poseerasi kameralle sivuprofiilissa. ”Tässä vatsani nyt on”, tähti sanoi ja osoitti olevansa jo melko pitkällä raskaudessaan.

Gigi Hadid piti turhauttavana sitä, että ihmiset sanovat, että hän yrittää peitellä raskauttaan. Peittelemisestä ei naisen mukaan ole kyse vaikka hän ei ole kummemmin odotusaikaansa esitellytkään. Tällä hetkellä mallikaunotar haluaa kokea raskausajan lähinnä hänen perheensä ja rakkaidensa kanssa.