Kanye West sittenkin presidenttiehdokkaana – vaalikampanja käynnistyi sekavasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä räppäri Kanye West on ilmoittanut asettuvansa ehdolle Yhdysvaltain tämän vuoden presidentinvaalikampanjaan. Muutama päivä sitten hänen kerrottiin jo vetäytyneen ehdokkuudesta, mutta nyt hän on kuitenkin käynnistänyt kampanjansa. Kanye esiintyi yleisön edessä sekavan oloisena ja ihmiset pelkäävät nyt hänen mielenterveytensä puolesta.

BBC kertoo Kanye Westin nousseen lavalle Etelä-Carolinassa. Hän puhui yleisölle muun muassa abortista. Hän paljasti, että hänen äitinsä oli vähällä abortoida hänet, koska Kanyen isä oli liian kiireinen perheenisäksi. Samassa vuodatuksessa hän kertoi, että Kim Kardashianin ja hänen esikoisena oli kokea saman kohtalon. Kanye olisi halunnut aborttia lapselle.

Hänen mukaansa abortin tulisi olla laillista, mutta samalla hän haluaisi taloudellista apua tuoreille äideille, jotka harkitsevat raskauden keskeytystä varattomuuteensa vedoten. Hän puhui lavalla myös orjuudesta. Westin on pelätty potevan parhaillaan maniaa.