Näinkin seksikkäästi viiniä voi nauttia – Miss Universum näytti mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on viime päivien aikana hemmotellut fanejaan näyttävillä kuvilla. Nainen on julkaissut lähes päivittäin kauniita otoksia, joissa hänen yllään nähdään seksikkäitä bikinejä ja paljastavia ranta-asuja.

View this post on Instagram

Wine not 🍷

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Tällä kertaa missikaunotar julkaisi kuvan, jossa hän nautiskelee erittäin tyylikkäästi viiniä uima-altaallaan. Bikinit yllään hän nimittäin makoilee uima-altaassa kelluvalla ilmatäytteisellä divaanilla.

Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.