Taylor Ross esitteli ystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

View this post on Instagram

Ahhh the berry sisters 🍓

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Koronakaranteenin aikana Taylor Ross joutui viihdyttämään someseuraajiaan lähinnä arkistokuvilla, mutta nyt hän on esitellyt ystäviään seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Näyttävien bikinikaunotarten poseeraukset ovat saaneet erittäin positiivisen vastaanoton hänen seuraajiltaan.

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.