Mies järjesti ensitreffit halvalla – some hämmästelee kitupiikin toimintaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äärimmäisyyksiin säästämisessä menevä amerikkalainen Greg Insco yrittää venyttää penniä ihan kaikessa. Hän asuu ilmaiseksi perintönään saamassaan talossa ja pesee autonsa huoltoasemilla ikkunanpesuun tarkoitetuilla harjoilla.

Autonsa hän osti rahoilla, jotka mies tienasi suostuttuaan kliinisen tutkimuksen ihmiskokeeseen. Hänen ystävänsä häpeävät todella itaran miehen elintyyliä. Hän säästää kaikessa, jopa jääkaapin valossa, joka on irroitettu liiallisen sähkönkulutuksen estämiseksi. Kaikista nolointa lienee miehen tyyli käyttää vaatteita hintalappuineen päivineen ja palauttaa ne takaisin kauppaan. Hän tosin saattaa pestä ne samalla kun käy suihkussa. Ämpäriin kerätyllä suihkuvedellä vedetään vessa – kerran viikossa.

Ensitreffeillä saidan miehen tyyli aiheuttaa ihmettelyä entisestään, koska paikka valikoituu hintatason perusteella halvimmaksi mahdolliseksi. Greg jopa ehdottaa naiselle, että hän valitsisi ruokalistalta edullisimman aterian ja toivoo, että deitillä ei ole nälkä. Hän lopulta päätyy tilaamaan itselleen ainoastaan yhden luun grillikylkeä ja pihistää puolet deittinsä lisukkeista. Ylijääneet ruoat hän pakkaa ilmaiskastikkeiden ja ruokailuvälineiden kanssa kotiin vietäväksi.