Missä on Kuhmossa kadonnut Jari Heikkinen? Katosi hopean Toytota Yarisin kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kajaanin poliisi etsii viime viikon perjantaina 17. heinäkuuta Kuhmossa kadonnutta 51-vuotiasta Jari Heikkistä. Hänet on nähty katoamispäivänä kello 13:00 Siikalahdentien rekkaparkin lähettyvillä. Viimeisimmän havainnon mukaan Heikkinen on ajanut Pohjoispuolentietä Kuhmosta Sotkamoon päin.

Poliisi pyytää havaintoja sekä miehestä ja hänen käytössään olevasta hopean värisestä Toyota Yaris-merkkisestä henkilöautosta, jonka rekisteritunnus on LRG-167. Jari Heikkinen on 180 senttimetriä pitkä, hänellä on ruskeat lyhyet hiukset, mustat verkkarit, kangaskengät ja tumma t-paita. Miehellä on myös punertava leukaparta.

– Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot ja tiedot kadonneesta tai hänen käyttämästä ajoneuvosta joko hätäkeskukseen 112 tai Kajaanin poliisiin puhelinnumerolla 0295 5416 520 arkisin kello 10-14 välisenä aikana, poliisista tiedotetaan.