Anastasia Karanikolaou nakuili uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Anastasia Karanikolaou täytti taannoin 23 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiviään ystäviensä kanssa ja näyttää juhlien myötä päättäneen oman karanteeniaikansa. Samalla nainen päätti blondikautensa muutettuaan tyylinsä tummaksi.

View this post on Instagram

missin youuu

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Anastasia Karanikolaou nähdään tällä kertaa nautiskelemassa vapaapäivästä tavalla, josta monet haaveilevat. Hän nimittäin paistatteli päiväänsä täysin alastomana hotellin yksityisellä uima-altaalla. Naku-uinnille pulahtanut glamourmalli kertoi kuvansa yhteydessä ikävöivänsä muita ihmisiä.

Karanikolaou esitteli taannoin uuden tyylinsä omissa syntymäpäiväjuhlissaan, joiden jälkeen kurvikas kaunotar on poseerannut useasti kuumissa bikinikuvissa. Kaunotar näyttää nauttivan vaihtelusta samalla tavalla kuin moni muukin tähti, joka on juuri karanteeniaikana värjännyt hiuksiaan.