Heidi Klum hikisenä treenin jälkeen – 47-vuotias malli esitteli vatsalihaksiaan 

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen malli ja televisiojuontaja Heidi Klum lukeutuu niihin julkkisnaisiin, joita aika tuntuu kohtelevan silkkihansikkain. 47-vuotias malli julkaisi itsestään nyt näyttävän kuvan, jossa nainen nähdään urheilemassa.

Heidi Klum treenaa käsipainojen avulla kotonaan julkaisemassaan kuvassa. Mallin treeniasuna toimivat tiukat trikoot ja mustat urheiluliivit, jotka paljastavat kaunottaren timmin keskivartalon. Monien mielestä Heidi Klum on edelleen häikäisevän hyvässä kunnossa vaikka ei teekään enää aktiivisesti mallin töitä.

View this post on Instagram

BodyMindSoul

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi Klum on ehtinyt tekemään pitkän uran sekä mallina että television puolella. Hänellä on entisestä avioliitostaan Sealin kanssa kolme lasta, Lou, Johan ja Henry. Mallilla on myös neljäs lapsi, Helene, Flavio Briatoren kanssa. Tällä hetkellä Heidi Klum on naimisissa 30-vuotiaan Tom Kaulitzin kanssa.