Koira puri naista käteen Lappeenrannassa – poliisi etsii koiran omistajaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaakkois-Suomen poliisi kaipaa havaintoja viime viikon perjantaiaamuna Lappeenrannan Skinnarilassa vapaana juosseesta koirasta. Koira oli purrut iäkästä naista käteen.

Koira oli ollut irrallaan Skinnarilan kaupunginosassa aamulla 08:45-9:00 välisenä aikana. Se puri ihmistä Panssarikadulla. Kyseessä on keskikokoinen mustanruskea valkotäpläinen koira, jolla oli kaulassa musta ja ohut kaulapanta. Koira juoksi tapahtuman jälkeen pois paikalta.

Uhrille aiheutui lieviä vammoja, joista poliisi ei tiedota enempää. Poliisi tutkii asiaa järjestysrikkomuksena. Silminäkijähavainnot tai muuten asiasta tietäviä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.