Hulvattomat häämokat videolle – näinkin hääjuhlissa voi käydä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni toivoo hääpäivästään täydellistä. Naiset saattavat unelmoida tulevista häistään jo pikkutytöistä asti ja kuvitella miltä heidän pukunsa näyttävät, millainen sulhanen on, millaiset koristeet hääkakussa on ja millainen morsiuskimppu tulee olemaan. Päivän koittaessa tietyistä asioista saattaa kuitenkin joutua hieman joustamaan.

Häissä kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan ja epämiellyttäviäkin yllätyksiä saattaa päivän aikana tulla eteen. Nyt hauskalla Kyoot-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään kooste surkuhupaisista tilanteista, joissa häät eivät menneet aivan suunnitellusti.

Täydellisyyttä tavoitellessa kannattaa pitää mielessä erilaiset riskitekijät ja tilanteet, jotka saattavat tapahtua, sillä välillä muiden kokemat huvittavat häämokat saattavatkin osua omalle kohdalle. Videolla nähdään tämän hetken uusimmat ja hauskimmat häissä sattuneet tilanteet, joita moni morsian saattaa pelätä kauhunsekaisin tuntein.