Kissa naukui tien sivussa – ei uskaltanut liikkua sipsipussi päässään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan eläimet löytävät itsensä sellaisista kiipeleistä, että ne eivät pääse pulasta omin avuin pois. Onneksi moni avulias ihminen on uskaltautunut auttamaan jopa suuria villieläimiä, jotka ovat löytäneet itsensä pinteestä.

Tällä kerralla maantien sivussa maukui pieni kissa, joka tarvitsi apua. Kissa oli ilmeisesti nautiskellut sipsipussin sisällöstä ja työntänyt päänsä niin syvälle pussiin, että ei ollutkaan onnistunut saamaan sitä enää itse päästään pois. Nainen oli nähnyt erikoisen ilmestyksen ja päättänyt mennä kissan apuihin.

Videolla nähdään miten kissa istuu ja maukuu sipsipussi päässään. Se ei uskaltanut liikkua, koska sen silmät olivat kokonaan peitettynä sipsipussilla. Nainen lähestyi kissaa ja veti varovasti pussin pois pikkuisen päästä, minkä jälkeen kissa selvästi pelästyi ihmistä ja lähti vikkelästi omille teilleen.