Lottomiljonäärin onni kääntyi – syytetään nyt murhasta!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Michael Todd Hill voitti kolme vuotta sitten kymmenen miljoonaa dollaria raaputettavasta arpakupongista. Hän osti arvan tienvarsikaupasta elokuussa 2017. Nyt, lähes tasan kolme vuotta myöhemmin, mies istuu telkien takana Pohjois-Carolinassa.

Miljonäärin epäillään murhanneen kanssaan Sure Stay Hotel -majoitusliikkeen hotellihuoneessa olleen Keonna Grahamin. Murha tapahtui Southportissa. Nainen löydettiin hotellihuoneesta kuolleena maanantaina 20. heinäkuuta. Hill pidätettiin tiistaina, Daily Mail uutisoi.

Vankilaan toimitettu mies joutuu vastaamaan syytteisiin kaltereiden takaa, sillä hänen suuresta varallisuudestaan johtuen miehelle ei asetettu takuusummaa vapauteen pääsylle. Kyseessä ei ole ensimmäinen epäonninen lottomiljonääri, sillä maailman historiaan mahtuu useita tapettuja ja elämässään voiton jälkeen syöksykierteeseen joutuneita suurten rahasummien voittajia.