Näitkö Saara Arvan mustelmat kasvoissa vuosi sitten? Poliisi pyytää edelleen tietoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet viime vuonna elo-syyskuun vaihteessa kadonneen Saara Arvan joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi kaipaa edelleen tietoja naisen liikkeistä Vesannolla 30.8.-1.9.2019 väliseltä ajalta.

Esitutkinnassa on edistytty ja poliisi kiittää kaikista saamistaan tiedoista sekä havainnoista. Poliisi pyytää havaintoja ja tietoja lisää Saara Arvan liikkeistä, omaisuudesta ja muista asiaan liittyvistä seikoista viime syksyltä esitutkinnassa esille tulleiden seikkojen varmistamiseksi ja selvittämiseksi.

Arva on liikkunut toisen henkilön seurassa mustalla Audi-merkkisellä henkilöautolla Vesanto-Tervo-Konnevesi -alueella ja leiriytyneen useissa eri paikoissa. He ovat yöpyneet muun muassa metsäpalstoilla ja vesistöjen läheisyydessä. Saara Arvalla on havaittu ennen katoamistaan pahoinpitelyvammoja muun muassa kasvoissa.

Saara Arvasta on tehty viimeisin havainto Vesannolla 31.8.2019. Hän oli kadotessaan 35-vuotias, 165 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Vihjeet voi toimittaa sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 029 5415232.

Poliisi
Poliisi
Poliisi