Platinablondi povipommi mainostaa: ”Minulla on Norjan suurimmat rinnat”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teini-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet on noussut kansainväliseksi julkkikseksi suuren rintavarustuksensa ansiosta. Nainen on mainostanut, että hänen rintansa ovat Norjan suurimmat.

Nainen on hiljattain perustanut pelkästään faneille tarkoitetun sivuston, jossa esitellään 37-vuotiaan Sindyn vartaloa faneille maksua vastaan. Kauneusalan yrittäjänä työskentelevä nainen on aiemmin sanonut, että haluaa olla rikas ja kuuluisa. Sen takia hän on myös suurentanut poveaan merkittävästi viime vuosien aikana.

Hän suosii tyylissään bimbomaisia piirteitä aina pinkistä huulipunasta muhkeisiin räpsyripsiin. Rinnat ovat kuitenkin aina pääosassa. Panostus on kannattanut, sillä hänen fanimääränsä on kasvanut 210.000 seuraajaan Instagramissa.