Isä opetteli solmimaan tyttärensä pannan – lapsen reaktio oli vaivan arvoinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi miljoonat ihmiset joutuvat tällä hetkellä viettämään aikaansa kotonaan sosiaalista eristäytymistä harjoittaessaan. Eräs perheenisä päätti käyttää ajan hyödykseen ja opetella itselleen uusia hyödyllisiä taitoja.

Neljän lapsen isä Glen Henry on suositun Beleaf In Fatherhood -kanavan ylläpitäjä. Mies julkaisi kanavalla suloisen videon, jossa hän sitoo tyttärelleen pantaa. Isän harjoittelu vaatii tyttäreltä hieman kärsivällisyyttä, mutta tyttö jaksaa hyvin rauhallisesti odottaa, että isä onnistuu sitomaan pannan juuri oikealla tavalla.

Tyttö selittää isälleen monta kertaa, että pannan solmun tulee näyttää pallolta. Lopulta isän saadessa solmun valmiiksi tytär käy tarkastamassa lopputuloksen peilistä. Tyttären iloinen hymy on isälle varmasti paras palkinto, jonka hän voi onnistumisestaan saada.