Kuollut Juice WRLD niittää listamenestystä – vain Beatles ja Drake tasoissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulukuussa kuolleen räppäri Juice WRLDin postuumisti julkaistu albumi on osoittautunut menestykseksi. Legends Never Die -albumi nousi heti ilmestymisviikolla Billboard 200 -listan ensimmäiselle sijalle.

Levyn julkaisun myötä peräti viisi Juice WRLDin kappaletta on kohonnut Billboard Hot 100 -listan kärkikymmenikköön. Räppäri on vasta Billboardin historian kolmas artisti, joka on saavuttanut kyseisen kunnian. Aikaisemmin ainoastaan The Beatlesin ja Draken kappaleille on käynyt samoin.

Nousujohdanteista uraa tehnyt Juice WRLD kuoli 8. joulukuuta 2019 21-vuotiaana. Kuolinsyyksi vahvistettiin myöhemmin vahingollinen oksikodonin ja kodeiinin yliannostus. Tähden viimeiseksi jäänyt kolmas albumi julkaistiin postuumisti 10. heinäkuuta 2020.