Transnainen kuin elävä sarjakuvasankari – povi pullahtamaisillaan puvusta ulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsesta saakka transsukupuolisena elänyt berliiniläinen Ivana Vladislava on oman tiensä kulkija. Nainen työskentelee eroottisena kurittajana ja asiakkaita riittää hulppean elämäntyylin kustantamiseen. Hän on mieltynyt näyttäviin asukokonaisuuksiin.

Naisen on kuitenkin vaikea löytää itselleen asua, mikä istuisi myös jättimäisten rintojen kohdalta. Emme tiedä hänen silikonirintojensa varsinaista kokoa, mutta valokuvien perusteella ne menevät jonnekin tajuttoman suurten ja giganttisten välimaastoon. Ivana myös rakastaa yltiöseksikkään rintavakonsa esittelemistä.

Esittelemme nyt alla kolme erilaista tyyliä ja kuvaa, joissa jokaisessa on sama nainen. Hän leikittelee meikeillä ja peruukeilla, mutta saa silti ulkonäkönsä aina sarjakuvamaiseksi ja epätodelliseksi. Yhdessä kuvassa on vaaleat hiukset, toisessa pinkit ja kolmannessa punaiset.