Kukkamekot ovat täällä taas! Nämä suosikit kuuluvat kesätunnelmaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kukkakuosit ovat jyränneet vaateprinteissä jo muutaman vuoden ajan. Tänä kesänä suosiota niittävät kukkakuosilla varustetut mekot, joita kesällä entistäkin enemmän katukuvassa. Kokosimme alle inspiraatiokuvia kauniista tyylistä.

Kukkamekot sopivat arkeen ja juhlaan, sillä niitä on saatavilla useissa eri tyyleissä ja materiaaleissa. Nyt on kuitenkin muodikasta korostaa vyötärölinjaa, joten kietaisumekot ja vyöllä varustetut maximekot ovat loistava ratkaisu. Kukkamekoissa on hulmuava helma, mikä luo lisää kesäistä efektiä.

Kukat voivat olla näyttäviä ja monivärisiä tai pieniä ja yhdellä sävyllä toteutettuja. Rohkeimmat valitsevat näyttävän kuosin, jossa on suuria kukkia monessa eri värissä. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

View this post on Instagram

Lush florals from our summer 2019 collection.

A post shared by MIRI Couture (@miricouture) on