Showpainilegenda The Undertaker vetäytyy eläkkeelle – takana yli 30 vuotta kestänyt ura

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen tunnetuimpiin showpainijoihin lukeutuva The Undertaker, oikealta nimeltään Mark Calaway, on ilmoittanut vetäytyvänsä eläkkeelle. 55-vuotias tähti ehti tehdä kehässä vuosikymmeniä kestäneen näyttävän uran.

The Undertaker paljasti jäävänsä eläkkeelle viisiosaisen The Last Ride -dokumenttisarjan päätteeksi. Tähden mukaan hänen uransa on saanut jo täydellisen päätöksen, eikä hänellä ole kiinnostusta palata painikehään. The Undertaker vieraili kehässä viimeistä kertaa tämänvuotisen Wrestlemanian Boneyard-ottelussa, jossa hän otti mittaa AJ Stylesistä.

The Undertaker liittyi WWF:n, eli nykyisen WWE:n riveihin vuonna 1989. Painija tunnettiin tummanpuhuvasta imagostaan, johon viittaa myös hautausurakoitsijaa tarkoittava lempinimensä. Vapaapainin ystävät muistavat The Undertakerin muun muassa pitkästä 21-0 WrestleMania-voittoputkestaan.