Eräkaupan akvaariossa uinut mies jäi poliisin haaviin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Urheilu- ja erävälineitä myyvässä kaupassa todistettiin taannoin odottamatonta välikohtausta. 26-vuotias mies hyppäsi kaupassa esillä olevaan akvaarioon ja ui sen sisällä elävien kalojen keskellä.

Välikohtaus tapahtui Yhdysvaltojen Louisianan Bossier Cityssä. Kevin Wise -niminen mies ui Bass Pro Shopin akvaariossa uhottuaan tekevänsä tehdä niin TikTokissa. Hän toteutti lupauksen saatuaan 2 000 tykkäystä.

Tilanne ikuistui sittemmin viraalina levinneeksi videoksi. Wise pidätettiin rikollisesta vahingonteosta syytettynä, uutisoi Huffpost. Bass Pro Shopin mukaan tempaus aiheutti heille rahallista menetystä, sillä lähes 50 000 litran akvaario piti sen jäljiltä tyhjentää ja putsata läpikotaisesti.

 

@wevinkise

#FYP #foryou #foryoupage

♬ Go Crazy (feat. Machine Gun Kelly) – Waka Flocka Flame