Ihmiset leikkasivat itse hiuksiaan kotona – kampaaja arvosteli koronakevään tyylimuutokset

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi moni parturikampaaja on sulkenut putiikkinsa ovet viikkojen ajaksi. Useat salongit ovat olleet avoinna jo jonkin aikaa, mutta moni tuntuu silti kokeilleen hiustensa leikkaamista ja värjäämistä jo kotonaan halutessaan kokeilla jotakin uutta.

Nyt omaa videoblogia YouTubessa pitävä parturikampaaja Brad Mondo on päättänyt hauskalla videollaan katsella sosiaalisen median avulla millaisia lopputuloksia ihmiset ovat saaneet itse aikaan. Mies reagoi kotona tehtyihin hiusten leikkauksiin ja arvostelee naisten tyylimuutokset.

Ensimmäisessä katsomassaan videossa nainen leikkaa toisen naisen pitkät hiukset hyvin lyhyiksi, mutta onnistuu isossa muutoksessa hämmentävän hyvin. Videoilla nähdään miten parturoitavien kumppanit ja äidit suoriutuvat hiusten leikkaamisesta. Brad Mondo näyttää ainakin olevan yllättynyt ja antaa melko hyviä pisteitä jokaiselle kotiparturille.