Naisilla oli kumihanskat ja maskit – mies pelkäsi virusta ja uhkasi aseella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Koronaviruspandemia tulee vaikuttamaan taloushuolien lisäksi radikaalisti myös mielenterveysongelmien lisääntymiseen. Tästä on saatu viitteitä jo ympäri maailmaa, kun ihmiset ovat turvautuneet äärimmäisiin ratkaisuihin tartunnalta suojautuakseen. Yksi heistä on 75-vuotias Harvey Taratoot.

Yhdysvaltojen Alpharettassa asuva Taratoot oli asioinut paikallisessa postikonttorissa. Paikalle oli saapunut myös isoäiti yhdessä 18-vuotiaan lapsenlapsensa kanssa. Naiset olivat pukeutuneet asianmukaisesti hengityssuojaimiin ja kumihanskoihin, The Smoking Gun kertoo.

Taratoot säikähti kaksikkoa ja otti aseensa esiin. Hän uhkasi naisia aseella ja käski poistumaan postista. Mies pahoitteli reaktiotaan myöhemmin, mutta pyysi naisia olemaan koskematta postikonttorin ovenkahvaan. Mies löydettiin myöhemmin auton rekisterinumeron perusteella kodistaan ja hän kertoi aseella uhkailun syyksi oman pelkonsa virukseen liittyen.