Kohukaunotar julkaisi suihkukuvansa verkossa – seuraajat villiintyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Anastasia Karanikolaou täytti taannoin 23 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiviään ystäviensä kanssa ja näyttää juhlien myötä päättäneen oman karanteeniaikansa. Samalla nainen päätti blondikautensa muutettuaan tyylinsä tummaksi.

Karanikolaou nähdään nyt sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvasarjassa suihkussa, jossa hän on tietenkin asianmukaisesti alastomana. Kohukaunotar esittelee vieläpä bikininsä, jotka hän on hetkeä aiemmin riisunut suihkun penkille.

Anastasia esitteli taannoin uuden tyylinsä omissa syntymäpäiväjuhlissaan, joiden jälkeen kurvikas kaunotar on poseerannut useasti kuumissa bikinikuvissa. Kaunotar näyttää nauttivan vaihtelusta samalla tavalla kuin moni muukin tähti, joka on juuri karanteeniaikana värjännyt hiuksiaan.

View this post on Instagram

peachy 🧡

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on