Kuusivuotias suunnitteli treffit – sai valita paikan, asun ja puheenaiheet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauska tekeminen voi tarkoittaa lasten ja aikuisten mielestä hyvin erilaisia asioita. Nyt videolla nähdään millaista tekemistä kuusivuotias keksi, kun hänet päästettiin suunnittelemaan aikuisille treffit alusta loppuun saakka.

BuzzFeed-kanava on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään millaiset olisivat unelmien treffit kuusivuotiaan mielestä. Destiny-niminen nainen antaa Asmara-nimisen tytön valita treffeille hänen asunsa, muutaman keskustelun aiheen ja aktiviteetit, joita aikuisten tulee treffeillä tehdä.

Asmara on sitä mieltä, että treffeille nainen tarvitsee tietenkin kauniin mekon. Hän haluaa, että treffikumppanit syövät kanaa ja ranskalaisia romanttisella illallisella, jonka jälkeen heidän tulee herkutella vielä suklaalla. Asmaran mielestä hyviä keskustelunaiheita treffeille ovat muun muassa koiranpennut ja marsut.