Lentokoneen ruumasta karmiva löytö – 38 kuollutta koiranpentua

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ukrainasta Kanadaan lentäneen koneen ruumasta on tehty järkyttävä löytö. Rahtikoneessa oli yhteensä 500 ranskanbulldoggin pentua, joista 38 oli kuollut. Ukraine International Airlines -yhtiön kone saapui Kievistä Torontoon 13. kesäkuuta. Tavaratilasta löydetyt koiranpennut kärsivät nestehukasta, pahoinvoinnista ja heikkoudesta.

Kanadan viranomaiset ovat ilmoittaneet tutkivansa parhaillaan tapausta. Koiranhoitaja Abby Lorenzen kuvailee näkyä CBC-uutissivustolle painajaismaiseksi ja kehottaa Kanadan viranomaisia muuttamaan pentujen maahantuontiin liittyviä lakeja. Ranskanbulldoggit ovat suosittu rotu Kanadassa.

Ukraine International Airlines ei ole toistaiseksi kertonut, kuinka 500 koiranpentua on päätynyt matkustamamaan samassa koneessa. Yhtiö kertoo tiedotteessa tekevänsä yhteistyötä viranomaisten kanssa tilanteen selvittämiseksi.