Stallonen tyttäret kuin missikisoista – isä julkaisi kuvan tyrmäävästä kolmikosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

73-vuotias näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu monista legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä.

https://www.instagram.com/p/CDHSDaMJdDr/

Stallonen kolme kuvankaunista tytärtä, 23-vuotias Sophia, 21-vuotias Sistine ja 17-vuotias Scarlet, nähdään poseeraamassa yhteiskuvassa isänsä kanssa. Isä-Stallone kertoo kuvan yhteydessä, että perhe riisui hengityssuojansa pikaisen valokuvan ikuistamista varten.

Viime vuonna Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään, ja tuolloin kuva aiheutti laajan somekohun. Stallone oli nimittäin kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään. Sittemmin kritiikki on jo laantunut.