George Michaelin siskon kuolinsyy vahvistettiin – sama kuolinpäivä laulajan kanssa sattumaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu poptähti George Michaelin sisko Melanie Panayiotou kuoli tasan kolme vuotta veljeään myöhemmin viime vuoden joulupäivänä. Nainen löydettiin kuolleena Koillis-Lontoossa sijaitsevasta asunnosta, joka kuului aiemmin George Michaelille. Panayiotoun luultiin kuolleen surun aiheuttamaan sydänkohtaukseen.

Ruumiinavaus on kuitenkin paljasti, että Melanie Panayiotou menehtyi diabeteksen aiheuttamaan kohtaukseen. Virallinen kuolinsyy on diabeettinen ketoasidoosi. Traagisen löydön teki hänen siskonsa Yioda Panayiotou. Melanie Panayiotou oli jo kuollut, kun ensihoitajat saapuivat paikalle, Daily Mail uutisoi.

Hänen veljensä laulaja George Michaelin kuolinsyyksi todettiin rasvamaksa, joka voi johtua alkoholin käytöstä tai diabeteksesta. Hänellä oli lisäksi sydänlihassairaus ja sydänlihastulehdus, jotka aiheuttivat lopulta sydämen pysähtymisen.