Kunto-ohjaaja myönsi synnytyksen jälkeen: ”Suunnittelemani kunto-ohjelma liian rankka”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnessguru Kayla Itsines on innostanut jo miljoonia naisia ympäri maailmaa treenaamaan hänen kehittämällään metodilla. Bikini Body Guide -treeniohjelma on ollut jättimenestys. Nyt sen luoja Kayla Itsines on myöntänyt, että se on vasta-alkajille liian rankka.

Kunto-ohjaaja Kayla Itsines on vastikään saanut esikoisensa. Nainen ei loppuraskauden aikana pystynyt treenaamaan, minkä lisäksi sektiosta toipuminen vei yllättävän kauan aikaa. Itsines yllättyi siitä miten huonoksi hänen fyysinen kuntonsa oli mennyt. Sen myötä nainen sai huomata, että hänen oma aloittelijoille suunnattu kunto-ohjelmansa oli aivan liian rankka.

Itsines ymmärtää nyt miten hänen suunnittelemansa kunto-ohjelma on voinut vaikuttaa negatiivisestikin vasta-alkajien itsetuntoon. Leikkauksesta toivuttuaan nainen ei pystynyt tekemään yhtäkään leuanvetoa eikä yhtäkään istumaannousua. Kunto-ohjaaja oli melko järkyttynyt siitä, että oli laittanut hyvin suuria toistomääriä vaikeita liikkeitä hänen omiin ohjelmiinsa.

Nyt Kayla Itsines on oman kokemuksensa myötä oppinut olemaan armollisempi sekä itseään että muita kohtaan. Itsines joutui itsekin kohtaamaan kuntosalilla yllättäviä häpeän tunteita kun hän ei pystynytkään tekemään enää sellaisia treenejä joita hän oli tottunut tekemään. Nyt Itsines on tehnyt uuden kunto-ohjelman vasta-alkajille, jollainen hän oli juuri itsekin.

View this post on Instagram

EXERCISE ALTERNATIVES⁣ For the ladies who are looking for alternatives for exercises that are currently in #BBG, here is a list:⁣ ⁣ ✅ Push-Up (on toes) ➡️ Push-Up (on knees)⁣ ✅ Jump Squat ➡️ Squat ⁣ ✅ Ab Bikes ➡️ Modified Ab Bikes (feet on chair)⁣ ⁣✅ Burpee ➡️ Modified Burpee⁣ (against bench)⁣ ✅ Jump Lunge ➡️ Static Lunge⁣⁣ ⁣ There is absolutely NOTHING wrong with doing alternative exercise at a lower intensity, just remember to keep CHALLENGING yourself! If you start to find the alternative exercise easy, it might be time to move on to the standard version of the exercise. 💪🏼⁣ If there’s an exercise that’s not on the list, comment below ⬇️ and I’ll give you an alternative! ⁣ ⁣ www.kaylaitsines.com/app⁣ ⁣ #BBG #BBGStronger #BBGBeginner #BBG2020 #workoutvideo #outdoorworkout #exercisealternatives #exercisesubstitutes

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on