Poliisit etsivät Madeleine McCannin ruumista saksalaisesta siirtolapuutarhasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalin Praia da Luzista vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin murhaajaksi epäillään saksalaista seksuaalirikollista Christian Brückneria. Hän kärsii parhaillaan vankeustuomiota Saksan Kielissä sijaitsevassa vankilassa huumeiden salakuljetuksesta. Madeleine McCannin katoamisessa on edetty jättiharppauksin tänä keväänä.

Saksan poliisi etsii Madeleinen jäänteitä Hannoverissa sijaitsevasta siirtolapuutrahasta. Syyttäjä Julia Meyer vahvisti asian uutistoimisto AFP:lle. Brittiläinen Madeleine oli kadotessaan ainoastaan kolmevuotias. Hän olisi nyt 16 vuotta vanha.

Seksuaalirikoksista, lasten hyväksikäytöistä ja raiskauksista usein syytetty saksalaismies Christian Brückner oleili vuosien 1995-2007 aikana paljon Portugalissa asuntoautonsa kanssa. Saksalaiset syyttäjät ovat kertoneet Madeleinen vanhemmille, Kate ja Gerry McCannille, että viranomaisilla on konkreettisia todisteita pikkutytön kuolemasta.