Uhkea Rebel Wilson paljasti hoikistuneen bikinivartalonsa – kommentointi lähti käsistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Rebel Wilson lupasi alkuvuodesta keskittyvänsä tänä vuonna terveelliseen elämään. Hän on lisännyt liikuntaa ja vaihtanut ruokavalionsa terveellisemmäksi. Nainen on kertonut tehneensä pieniä ja isoja muutoksia tavotteensa saavuttaakseen, ja se näkyy.

View this post on Instagram

😉😉

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Nelikymppinen näyttelijätär julkaisi nyt sosiaalisessa mediassa kuvansa, jossa hän nautiskelee uima-altaasta vihreisiin bikineissä. Melko suurikokoisena Hollywood-tähtenä tunnettu kurvitar on hoikistunut selvästi, ja hänen kuvansa sai verkossa odottamattoman suuren huomion. Lopulta hänen päivityksensä kommentointia jouduttiin rajoittamaan.

View this post on Instagram

Closer each day… 🎶

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Rebel Wilsonin tavoitteena on saavuttaa 75 kilon paino. Hän tietää, että tavoitepainon saavuttaminen tulee vaatimaan runsaasti työtä, mutta luovuttaminen ei kannata. Hän lupaa, että sinnikkyys palkitaan. Hän on tullut monille tunnetuksi hauskoista rooleistaan muun muassa Morsiusneidot ja The Hustle – Ammattihuijarit -elokuvissa.