Vilautus millien päässä – Jessica Edströmin toppina pelkkä kangaskaistale

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Nyt Jessica on esitellyt sosiaalisessa mediassa rintojensa alaosat kuvassa, jossa hän poseeraa kangaskaistaletta muistuttavassa hyvin niukassa topissa. Hän itsekin vinkkaa kuvansa yhteydessä, ettei alarintoja kannata jättää huomiotta.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.