Kesän muodissa pilkkumekkoja ja lippalakkeja – värikäs käsilaukku kuin kirsikka kakun päällä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vaikka moni on viettänyt keväänsä lähinnä pieruverkkareissa kotona röhnäten, on kesä tulossa kovaa vauhtia. Samalla katukuvaan tulee uusimmat muotiluomukset, joiden loihtiminen ei tänä vuonna vaadi hintavia ostoksia tai kertakäyttöiseen muotiin sortumista.

PureWow-lehden muotitoimittaja Dena Silver on laatinut listan tulevan kesän trendeistä. Kaikki muodissa olevat vaatekappaleet ovat sellaisia, jotka jo monen kaapista löytyy. Ei siis tarvitse osallistua ylenpalttiseen kulutushysteriaan. Kukkakuosilla varustetut mekot ovat väistymässä ja tilalle ovat tulleet klassiset pilkkumekot. Pilkkuja on myös paitapuseroissa, housuissa ja pitkähihaisissa leningeissä.

Päähän pannaan puolestaan lippalakki. Lippis yhdistetään jopa kesämekkoon tai farkkushortseihin. Katseen kääntää värikäs käsilaukku, joka on naisellinen ja siro. Shortsipuvut saattavat hirvittää monia, mutta ne ovat tämän kesän muodissa jakkutakkeineen.

Ihmiset ovat karanteenissa ollessaan saattaneet innostua käsitöistä. Kaikki virkatut vaatekappaleet ovat trendin aallonharjalla. Jalkaa voi sujauttaa trerveyssandaalit viime kesän tyyliin. Muodista huolimatta kannattaa suosia kestäviä ratkaisuja myös vaatehankinnoissa tai yhdistellä jo kaapista valmiina löytyviä asuja keskenään.

View this post on Instagram

Work from home for #stayhomeagainandagainchallenge 🖤🤍🏡

A post shared by Again & Again Vintage (@vintage_again_and_again) on

View this post on Instagram

I came across this picture of my niece from a few years ago modeling the first Polka Dot Party Princess Dress Blanket. 💕 . . Her silly expression made me laugh and I couldn't resist sharing. . . How is your Monday going Friends? I have been busy on the computer all day and I am ready for a little sunshine followed by yarn time. . . Pattern: Polka Dot Party Dress Blanket . . #carolhladikdesigns #carolscreationsforyou #crochetersofinstagram #crochetedwearable #polkadotpartydressblanket #pink #quarantinelife #crochetistherapy #crochettherapy #crochetpattern #beaprincess #hookedoncrochet #hooked #handmade #sillyface #crochet #wearablecrochet #princesscrochet #princessdressblanket #polkadot #polkadotcrochet #pinkpolkadots

A post shared by Carol Hladik 💕 (@carol_hladik_designs) on

View this post on Instagram

Ради этого платья я научилась бы вязать, если бы не умела, честно❤️😉 Такое же уже красивое😊 ▫️ Полный разбор платья Русалочка от Oscar de la Renta 💣💥💥💥 Описание: 🔹57 страниц 🔹мои схемы от руки 🔹53 фото процесса на размер 44-46 🔹с чего начинать, как приталить, расписала порядно и в см показала как вязала каждый участок 🔹примеры расчётов на любой размер исходя из вашей плотности вязания и на любую длину 🔹описала трудности, с которыми столкнулась и как их избежать 🔹информация о пряже и крючках 🔹рекомендации по уходу за платьем из хлопка – как стирать, сушить, отпарить 🔹требуются навыки чтения схем и приемов вязания крючком 🔹рассчитано на пряжу 100гр 565м или 50гр 280м ▫️ 500руб Сбербанк, Приватбанк, PaySend В процессе вязания вы всегда можете задать мне вопрос ▫️ Обратите внимание! На сайте Осинка есть тема этого платья Русалочка, так же есть краткое описание в журнале. Вы можете воспользоваться этими материалами абсолютно бесплатно Описание для тех, кому понравилось именно моё исполнение платья. В описании все фото и схемы мои ___ #prohorova_knit #мк_proh #вязаниекрючком #вяжукрючком #вяжуназаказ #вязаниеназаказ #вязание #платьекрючком #вяжутнетолькобабушки #вязаноеплатье #явяжу #вяжусама #knit #crochet #crocheteveryday #crocheted #crocheting #croche #crochetaddict #knitting #knitted #knitting_inspiration #knitters #knitwear #crocheters #knitdress #crochetdress

A post shared by @ svetlanka_prohorova on

View this post on Instagram

Highlighting some great @amazonfashion finds tonight! First, there is my sweater dress that is on prime in 3 different colors for only $17. Then, there’s my bag… This handbag is one that I’ve been talking since my very early blogging days that I have in 6 colors. It’s a dupe of a classic Hermès style that is just timeless. The seller that I got all of my bags from is gone, but tonight I found a new seller that looks just as good and has it in about 30 colors, including the one shown here. If you are stumped on a last minute gift, either one of these great Amazon finds just might be perfect! Shop my daily looks by following me on the LIKEtoKNOW.it shopping app @liketoknow.it #liketkit http://liketk.it/2Ik2R #giftideas #lastminutegifts #sweaterdress #classicbag #colorfulhandbag #animalprintlover

A post shared by REBECCA (@stylenav) on

View this post on Instagram

Will you be our Valentine? 💕 #HappyValentinesDay

A post shared by Birkenstock (@birkenstock) on

View this post on Instagram

Get inspired by our latest arrivals✔️

A post shared by Recharge Footwear (@rechargefootwear) on

View this post on Instagram

Thora Denim x White @magnafiedcom

A post shared by MAGNAFIED (@magnafied_footwear) on