Prinssi Harrylla salainen Instagram-tili – nimimerkki suosikkiartistin mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaallisilla ei saa olla henkilökohtaisia sosiaalisen median tilejä. Tarkka julkisuuskäytäntö ei kuitenkaan estänyt prinssi Harrya aikoinaan tekemästä itselleen salaista tiliä Instagramiin. Hän käytti sitä muun muassa Meghan Marklen tavatessaan.

Uutuuskirja Finding Freedom paljastaa, että prinssi Harry käytti salaista Instagram-tiliä nimellä SpikeyMau5. Kanadalainen DJ Deadmau5 on hänen lempiartistejaan ja Harrya on kutsuttu henkivartijoidensa toimesta Spike-lempinimellä. Profiili on ollut yksityinen.

Yhdessä välissä prinssi Harryn salaiseksi Instagram-tiliksi epäilty käyttäjä ei seurannut kuin kahta henkilöä, joista toinen oli Meghan Markle. Harryn salainen Facebookin käyttäjänimi oli puolestaan Spike Wells. Pariskuntaa ei ole haastateltu uutuskirjaan ja tiedot perustuvat tekijöiden omiin tietolähteisiin ja tutkimuksiin.