Kanye West aikoo yhä presidentiksi – kampanjaväki tekee hartiavoimin töitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on avioeron partaalla, hän kärsii vaikeista mielenterveysongelmista ja samalla mies omaa järkkymättömän luoton itseensä. Hän on ehdolla tämän vuoden Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjassa.

Harva uskoo räppärin voittoon. Ei kuitenkaan kannata viitata kintaalla, sillä harva meistä uskoi myöskään aikoinaan Donald Trumpin voittoon ja siellä hän työskentelee Valkoisessa talossa. Kanye West on palkannut avukseen joukon poliittisia asiantuntijoita ja kampanjatiimin. Hän yrittää kerätä tarpeeksi nimiä listaan päästäkseen viralliseksi ehdokkaaksi, TMZ uutisoi.

Tiedossa ei ole, kuinka paljon miehen kaksisuuntainen mielialahäiriö vaikuttaa haaveisiin. Kanye Westin tiimi rekrytoi parhaillaan vapaaehtoisia kampanjoinnin avuksi. Räppäri on aiheuttanut runsaasti kohua viime viikkojen aikana julkisten sekoilujensa vuoksi. Kim Kardashianin on kerrottu suunnittelevan avioeroa.