Liikkuvasta autosta hypännyt koira löydettiin elossa – oli päätynyt 900 kilometrin päähän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni saattaisi menettää toivonsa lemmikin elossa löytymisen suhteen, mikäli se hyppäisi ulos autosta keskellä moottoritietä. Belle-nimisen koiran omistajan yllätykseksi lemmikki löytyi kuitenkin elossa.

Belle oli hypännyt ulos liikkuvasta autosta Yhdysvaltojen South Carolinassa sijaitsevalla moottoritiellä. Koiran 90-vuotiaan omistajan poika Tim Whitfield alkoi kuumeisesti etsimään eläintä. Hän oli ostanut Bellen äidilleen hänen entisen koiran kuoltua 16 vuoden iässä.

Kahden viikon etsinnän jälkeen Whitfield sai tietää, että Belle oli pelastettu moottoritieltä Miamiin matkalla olleeseen autoon. Koira löytyi lopulta NBC-uutissivuston mukaan noin 900 kilometrin päässä sen kotoa asuvien henkilöiden huostasta. Whitfield kiitti koiran etsimisessä auttaneita ja totesi tapauksen olleen hyvä muistutus siitä, että toivo kannattaa pitää mielessä silloinkin kun kaikki vaikuttaa olevan mennyttä.

 

I hate to keep asking for favors, but tonight, my Mom’s little dog jumped out of the rear window of the car somewhere…

Publiée par Tim Whitfield sur Mercredi 15 juillet 2020

A miracle……

Publiée par Tim Whitfield sur Dimanche 26 juillet 2020

A sweet visit of the reunion with WCIV, Mom and Belle!!

Publiée par Tim Whitfield sur Lundi 27 juillet 2020