Kaksijalkainen koira pelastettiin teurastamosta – löysi rakastavan kodin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emma-niminen koira oli vähällä kokea traagisen kohtalon ja joutua ihmisten ruoaksi. Onnekkaiden käänteiden myötä se päätyi kuitenkin lemmiksi rakastavaan kotiin. Emma Roo pelastettiin vuonna 2017 teurastajien kynsistä Kiinan Xi’anissa, tosin vasta sen jälkeen kun koira oli ehtinyt menettää eturaajansa, osan hännästään ja korviensa kärjet.

Kahdeksan kuukautta vanhan koiran epäillään päätyneen teurastettavaksi varpaassaan ilmenneen pienen epämuodostuman seurauksena. Elettyään hetken väliaikaisessa kodissa Emma päätyi takaisin eläinkääkärille, kunnes Yhdysvaltojen South Carolinassa asuva Misha Hunt sai kuulla koirasta Dalmatian Rescue -järjestön kautta.

Emma tarvitsi alkuun hieman totuttelua uuteen elämäänsä, sillä koira ilmaisi ahdistuksensa äänekkäästi heti naisen poistuttua hetkeksikin toiseen huoneeseen. Se myös pelkää moottorisahaa muistuttavia ääniä kuten imureita, ruohonleikkureita ja hiustenkuivaajia. Alkuun myös miehiä pelännyt koira tottui heihin tultuaan hyvin toimeen omistajan miespuolisen hierojan kanssa.

Nykyään Emma toimii Joey’s P.A.W. -hyväntekeväisyysjärjestön edustajana. Koiralla on myös oma Instagram-tili, jolla on lähes 10 000 seuraajaa.

 

View this post on Instagram

Happy #NationalRescueDogDay to all my special furiends who have been fortunate enough to get a second chance in life! Today we celebrate the strength, bravery, and resilience of rescue dogs near and far as well as the hoomans who love them. Two paws up to my personal rescue heroes at @dalmatianrescue for never giving up on me 💕 . . . . . . #Nationalrescuedogday #stopdogmeattrade #fanclub #fans #dogmeat #dogmeattrade #slaughterhousesurvivors #handicappet #handicapdog #spottygang #blessed #rescue #rescuedog #adoptdontshop #handicappedpet #handicappeddog #dalmatian #dalmatiansofinstagram #dalmatiandog #wheelchairpup #wheelchairdog #dogwheelchair #dogsofinstagram #rescuedogsofinstagram #freedom #thedodo

A post shared by Emma Roo (@emmarooonlyhastwo) on

View this post on Instagram

Hi Furiends! THIS IS MY MOM!!! Isn’t she PAWSOME?! Mom and I are perfect for each other because we both hate Mondays, but we love Moms! We’ve decided to make Mondays a little brighter by hosting #FurMomMonday! We spend so much time focusing on all of our cute furry friends but we often forget about the dedicated Moms (and dads) who take care of them! Every week we will highlight a pawmazing dog mom! If you have a pawsome mom, post a story using #furmommonday and tag @emmarooonlyhastwo to be featured! 💕💕 . . . . . 📸 @aka_beezy . . . #furmommonday #dogmom #furmom #furmama #stopdogmeattrade #slaughterhousesurvivors #handicappedpet blessed #rescue #rescuedog #rescued #adoptdontshop #dalmatiandog #disableddog #disabledpet #dalmatianrescue #dalmatiansofinstagram #dog #dogsofinatagram #petsofinstagram #instadog #dogsonwheels #savealife #dalamtianclub #dalmatianlover

A post shared by Emma Roo (@emmarooonlyhastwo) on