Mies varasti seksikaupasta lähes metrin pituisen dildon – valvontakamera kuvasi kaiken

Ohhoh! · Tim Isokivi

Las Vegasissa tutkitaan rikosta, jossa tekijän mukaan päätyi kirjaimellisesti kova saalis. Hän varasti seksikaupasta valtavan dildon. Teko ikuistui sittemmin viraalina levinneeksi valvontakameran videoksi.

Naamioon sonnustautunut mies oli liikuskellut Deja Vu Love Boutique -liikkeessä, kunnes hän saapui lähes metrin pituisen ja 18 kiloa painavan dildon luokse. Varas otti tekopeniksen olkapäälleen ja käveli kaikessa rauhassa pois liikkeestä. Rikoksen tekijä on edelleen vapaalla jalalla, eikä dildoakaan ole paikannettu.

– Kyseinen liikkeemme virstaanpylväs on lähes 2 000 dollarin arvoinen. Jos satut törmäämään 90 senttiä pitkään dildoon, ole ystävällinen ja ilmianna sen varastanut 1,8 metriä pitkä m*lkku, Deja Vu Love Boutiquessa työkentelevä Ryan Carlson kertoi New York Post -lehdelle.