Opettajan kummitusvideo leviää viraalina – kalpea hahmo ilmestyi selän taakse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Videopuheluihin ilmestyy toisinaan erikoisia ja koomisia yksityiskohtia, mutta tiettävästi harvemmin kummituksia. Tuoreella sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla videopuhelun kautta käydyn oppitunnin väitetään saaneen paranormaalin kääteen.

Twitterissä jaetulla videolla Meksikon Monterreyssä asuva opettaja on pitämässä etätuntia oppilailleen. Yhtäkkiä hänen taakseen ilmestyy varjoista kalpea hahmo, joka katoaa pian takaisin pimeyteen.

Vaikka hahmon saattaisi olettaa olevan vain väärään huoneeseen eksynyt teinigootti, väitetään opettajan asuvan yksin ja muuttaneen taloon vasta hiljattain. Videosta ei ole juurikaan olemassa tarkempaa tietoa. Jää siis epäselväksi, oliko kyseessä pelkkä viraalimaineen saamiseksi luotu pila, optinen harha vai jotain oudompaa.