Kohukaunotar suihkussa – näinkin näyttävästi karanteenissa voi nauttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa, ja suhteen päätyttyä Brown raivostui Tranin löydettyä itselleen uuden miesystävän. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche jäi julkisuuteen.

Nyt Karrueche Tran nähdään poseeraamassa suihkussa paratiisimaisissa olosuhteissa, jossa kohukaunotar on viettänyt koronakaranteeniaan viime aikoina. Kuvassa Tran poseeraa ulkona sijaitsevassa suihkussa keltaisissa bikineissä ja toivoo, että voisi kuvata itsensä samassa suihkussa vielä useasti.

Karrueche Tran kiinnitettiin taannoin ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries. Keväällä 2018 Karrueche kuvasi Claws-televisiosarjaa TNT-kanavalle.