Kaia Gerber bikineissä koiranpennun kanssa – esitteli uuden perheenjäsenen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Kaia Gerber esitteli hänen Instagram-kanavallaan uuden suloisen perheenjäsenensä. Nainen on adoptoinut The Labelle Foundation -eläintenpelastusyhdistykseltä pienen koiranpennun, jolle hän on antanut nimeksi Milo.

Kaia Gerber julkaisi suloisia kuvia pienestä Milo-koirastaan. Ensimmäisessä kuvassa 18-vuotias Gerber pitää koiranpentua sylissään ja poseeraa pelkässä bikinien yläosassa. Toisessa kuvassa Milo nähdään Ray-Ban -aurinkolaseissa.

Nousujohteista mallin uraa tekevä kaunotar Kaia Gerber sai jalansijan muodin pariin hyvin nopeasti, mistä onkin varmasti kiittäminen hänen äitiään Cindy Crawfordia. Sittemmin Gerber on kuitenkin todistanut ansainneensa paikkansa muotinäytöksissä, joita nainen on jo päässyt tekemään mittavan määrän.