Kate Hudson joogaa alusvaatteissa – tytär roikkuu jaloissa kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15 ja 8 -vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Nainen esitteli nyt hauskalla Instagram-videolla miten hän suorittaa aamujoogansa pienen tyttärensä avustuksella.

Kate Hudson julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nainen yrittää suorittaa matolla erilaisia joogaliikkeitä. Rani Rose on halunnut liittyä hauskanpitoon ja päättänyt alkaa kiipeilemään äitinsä päällä. Tyttären roikkuminen äidissä vaikeuttaa hieman joogaamista, mutta on kuitenkin hellyttävää katseltavaa.

Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. Nyt 41-vuotias tähti on keskittynyt kuitenkin näyttelemisen sijaan perheeseensä ja yritystensä kasvattamiseen.