Kim Kardashian ja Kanye West lensivät yksityiselle linnakkeelle – yrittävät vielä kerran pelastaa avioliittonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin avioliitto on jo jonkin ajan ollut vaikeuksissa. Koronaviruksen aiheuttaman karanteenin ja sosiaalisen eristäytymisen myötä tunnelma kiristyi perheessä entisestään. Nyt Kanye Westin asetuttua ehdolle presidentinvaaleissa avioliitto on tullut siihen pisteeseen, että sitä yritetään pelastaa ulkopuolisten ammattineuvojien avulla.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat Daily Mail -sivuston mukaan lentäneet nyt yhdessä Karibian saarille yksityiseen linnakkeeseen puimaan ongelmiaan. He ovat ottaneet mukaansa myös pastorin, joka vihki pariskunnan aikoinaan avioliittoon. Lähipiirin mukaan matka on viimeinen keino, jonka avulla he yrittävät vielä pelastaa avioliittonsa rippeet.

Kim Kardashian on ollut erityisen vihainen miehelleen siitä, että hän kertoi itkuisena toimittajalle siitä miten hänen mukaansa Kardashian olisi halunnut aikoinaan abortoida raskauden, josta syntyi heidän North-tyttärensä. Kardashian on kumonnut tämän väitteen. Kim Kardashian ja Kanye West ovat jo jonkin aikaa asuneet eri osoitteessa. Kardashian on asunut pariskunnan Los Angelesin kodissa lasten kanssa ja West on asunut puolestaan West Wyomingissa heidän vapaa-ajan asunnossaan.