Kanye West muutti pois kotoa – tytär haluaa asua isänsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitossa on jo pitkään ollut ongelmia, joita aviopari on yrittänyt ratkoa. Pariskunta lensi tuoreiden tietojen mukaan juuri kaukaiselle linnakkeelle Karibian saarille antamaan avioliitolleen vielä viimeisen mahdollisuuden. Mukaan he ottivat avukseen pastorin, joka aikoinaan vihki heidät avioliittoon.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat jo jonkin aikaa asuneet eri osoitteissa. Kardashian on asunut lasten kanssa perheen Los Angelesin kodissa ja Kanye West on sen sijaan yöpynyt West Wyomingissa heidän vapaa-ajan asunnossaan. Nyt The Sun -lehti uutisoi, että perheen esikoinen on päättänyt asua isänsä kanssa.

Perheen kaikki neljä lasta ovat aiemmin asuneet äitinsä kanssa Los Angelesissa, mutta nyt seitsemänvuotias North-tytär on päättänyt asua isänsä kanssa. Tieto asumisjärjestelyistä tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Kanye West kertoi miten Kim Kardashian olisi halunnut aikoinaan abortoida raskauden, josta heidän North-tyttärensä syntyi. Kim Kardashian on kuitenkin itse kumonnut tämän väitteen.