Jennifer Garner leipoi äitinsä avustuksella – kuvasi hauskan tilanteen videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka on myös äiti hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. Koronaviruksen myötä nainen on ollut nyt paljon kotonaan ja opetellut muun muassa laittamaan uusia ruokalajeja.

Jennifer Garner rakastaa maissileipää ja on tehnyt sitä usein äitinsä ohjeella. Siitä huolimatta hän haluaa aina soittaa äidilleen silloin kun hän leipoo sitä. Nyt Garner kuvasi videolle leipomissession, jossa äiti neuvoo naista videopuhelun välityksellä koko leipomisen ajan.

View this post on Instagram

I call my mom every time I make cornbread—even though I’ve written the recipe in every notebook, even though I am sure I could toss it together in my sleep. Maybe watching this will show you why, perhaps, I just like to call my mom. ♥️ This cornbread takes no time at all, is incredibly forgiving, and is an every other day staple at my house: perfect to fill in a dinner, perfect for a snack, perfect for breakfast. Plus, it tastes like home. I hope you love it as much as I do. ♥️ . Grandmom’s Cornbread, by Patricia English Garner Ingredients: 2 Tbsp oil 3/4 cup cornmeal 1/4 cup flour 1 rounded tsp baking powder 1/4 rounded tsp baking soda 1 Tbsp sugar 1/2 tsp salt 1 egg 1 cup buttermilk . Directions: 1. Set oven to 450 degrees. Pour oil into a heavy skillet and put that in the oven. 2. Mix cornmeal, flour, baking powder, baking soda, sugar and salt in a bowl. 3. Add egg to the mixture and enough buttermilk until the batter is thinner than pancake batter. 4. VERY carefully take the skillet out of the oven and pour oil into batter. 5. Mix the batter and pour it into the hot skillet. 6. Return to the oven and bake. Watch carefully after 10 minutes, until brown. 7. Mom says eat with butter. 8. Yum.

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Jennifer Garnerilla ei ole ennestään kaikkia tarvittavia aineksia maissileivän tekoon, mutta hän on kekseliäs korvatessaan niitä eri tuotteilla. Tyttären säheltäminen keittiössä saa kuitenkin äidin kommentoimaan, että Garnerin kokkausvideoiden nimi on syystäkin ruoanlaiton leikkiohjelma. Lopputuloksesta näyttää kuitenkin tulevan herkullinen.