Kuntosalien säännöt muuttuvat koronaviruksen myötä – ei ole enää kaukana parodiasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen myötä moni yritys joutui sulkemaan ovensa asiakkailta. Pandemian kovimman aallon tasoituttua palveluita on kuitenkin alettu vähitellen avaamaan ja rajoituksia purkamaan. Myös Suomessa kahvilat, ravintolat ja baarit ovat saaneet viimein avata ovensa asiakkaille.

Nyt verkossa on levinnyt huvittava parodia siitä miten kuntosalilla käyminen on muuttunut koronaviruksen myötä. Awaken With JP -kanavan julkaisemassa videolla nähdään miten asiakas palaa kuntosalille. Muutama sääntö on kuitenkin muuttunut siitä kun mies viimeksi kävi treenaamassa.

Kuntosalin vastaanotossa työskentelevä henkilö selittää, että kuntosalilaitteet tulee pyyhkiä jokaisen sarjan välissä. Tämän lisäksi henkilön tulee pitää hengityssuojainta tai sitoa tuorekelmua kasvoilleen. Kuntosali myös sulkee ovensa puolen tunnin välein kokonaisvaltaista desinfiointia varten.