Räppäri FBG Duck pilkkasi kuolleita vihamiehiään – ammuttiin kadulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Chicagolainen räppäri FBG Duck, eli Carlton D. Weekly, on kuollut kotikaupunkinsa keskustassa tapahtuneessa ammuskelussa. Kuoleman uskotaan liittyvän vuosikausia kestäneeseen jengisotaan. FBG Duck julkaisi kolme viikkoa sitten Dead Bitches -kappaleen, jossa hän pilkkaa edesmenneitä vihollisjengin jäseniä.

Tuoreen kappaleen musiikkivdeota on katsottu yli 3,5 miljoonaa kertaa. FBG Duck on sanonut suoraan, että on räppäri, mutta myös jengiläinen. Räppäri livestriimasi elämäänsä sosiaaliseen mediaan, joten vihollisjengin jäsenet saivat tietää hänen olinpaikkansa helposti. Hän oli shoppailemassa kahden kaverinsa kanssa Chicagon Gold Coastin alueella.

Kaksi autoa parkkeerasi liikkeen eteen ja niistä astui ulos neljä aseistautunutta miestä. FBG Duck ammuttiin kuoliaaksi kadulle. Hänen seurassaan olleet 36-vuotias mies ja 28-vuotias nainen ovat kriittisessä tilassa sairaalassa. Daily Mailin mukaan paikalliset poliisiviranomaiset ovat varautuneet suurempiin jengisotiin. Jäsenten tiedetään olevan raskaasti aseistettuja.

https://www.instagram.com/p/B0F_TwBHDfK/