Aloe verasta on moneksi – tiesitkö nämä 8 tapaa hyödyntää kasvia?

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aloe vera on monipuolinen kasvi, joka koostuu pääosin vedestä. Lehdissä on geelimäinen sisältö, jota on käytetty jo vuosisatojen ajan sekä sisäisesti että ulkoisesti kauneudenhoidossa ja erilaisten vaivojen hoitokeinona.

Moni auringonpalvoja muistaa, että aloe veraa sisältävät voiteet ovat erinomaisia auringon ottamisen jälkeen rauhoittamaan ihoa. Ihonhoidon asiantuntijat muistuttivat Women’s Health -sivuston haastattelussa kuitenkin myös monista muista terveyteen liittyvistä asioista, joihin aloe veraa voi käyttää.

1. Kasvojen kosteuttajana

2. Täsmähoitona finneille

3. Meikin poistoaineena

4. Imetyksessä kipeytyneille nänneille

5. Vahingoittuneelle iholle

6. Karvojen poistamisen jälkeen ihon kosteutukseen

7. Silmänympärysvoiteena

8. Kutiaviin hyönteisten pistoihin