Katy Perry viimeisillään raskaana – pelkää ahdistelijoita ja kantaa pippurisumutetta mukanaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry odottaa parhaillaan kihlattunsa Orlando Bloomin kanssa esikoislastaan, jonka laskettu aika on elokuussa. Katy Perry ei tällä hetkellä ota mitään riskejä ollessaan viimeisillään raskaana vaan liikkuu ulkona hyvin varovaisesti.

Katy Perry on murehtinut raskaana ollessaan maailman nykyistä tilannetta koronaviruksen vuoksi. Hän tuntuu pelkäävän myös oman ja vauvansa turvallisuuden puolesta, minkä vuoksi hän haluaa suojautua ulkoisilta uhilta myös kauppareissuillaan.

Katy Perry on nähty viime aikoina ulkona asioillaan aina asianmukainen hengityssuojain kasvoillaan. Sen lisäksi tähti on alkanut kantamaan mukanaan pippurisumutetta siltä varalta, että joku tunkeilija tulisi ahdistelemaan Katy Perryä. Daily Mail -sivuston mukaan Katy Perry kantaa pippurisumutetta avaimenperässään, joka on aina hänen käsiensä ulottuvilla joko ranteessa tai kaulalla.