Rebel Wilson pudotti 18 kiloa – näillä ohjeilla onnistui

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on nimennyt tämän vuoden terveyden vuodeksi. Tähti on keskittynyt terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiin aivan uudella tavalla ja onnistunut pudottamaan sen ansiosta 18 kiloa painostaan.

Rebel Wilson on harrastanut liikuntaa monipuolisesti ja käynyt muun muassa nyrkkeilemässä ja patikoimassa sekä treenannut raskaiden köysien avulla. Nyt ravintoneuvoja Kate Save paljasti Daily Mail -sivustolle miten 40-vuotias näyttelijätär on onnistunut saavuttamaan upeat tulokset.

Rebel Wilson treenaa raskailla painoilla ja tekee voimaharjoittelua, mikä tehostaa aineenvaihduntaa ja muokkaa vartaloa. Sen lisäksi tähden treenit ovat osittain hyvin kovasykkeisiä ja vaihtelevat nyrkkeilystä aina erilaisiin itsepuolustuslajeihin saakka.

View this post on Instagram

Fight club! With Jessie & @amycastano 🥊 #Legends

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Iso osa näyttelijän saamista tuloksista on myös johdonmukaisuuden tulosta. Nainen on treenannut säännöllisesti ja maltillisesti eikä ole yrittänyt laihtua erikoisten dieettien avulla. Ruokavaliossaan Rebel Wilson yrittää kuitenkin keskittyä muutamiin perusasioihin. Hän syö aina aamiaisen, hän ei napostele päivän aikana ja nainen on myös vähentänyt gluteenia ja maitotuotteita.